Poesimässa med Athena Farrokhzad

Poeten Athena Farrokhzad. Foto: Christine Olsson / TT

Ann Jäderlund, Athena Farrokhzad, pianisten och pop-poeten Rotem Geffen och akademiledamoten Jila Mossaed. Det är några av deltagarna i årets poesimässa på Tranströmerbiblioteket i Stockholm.

Poesimässan hålls den 16–18 september och anordnas, som tidigare år, av Stockholms stadsbibliotek. Under mässan delas också priset för Årets poesiförlag ut för att ”uppmärksamma, värdera och främja förläggeriets konst”.

Drygt 40 aktuella poeter medverkar och på Medborgarplatsen visar mer än 30 förlag från hela landet upp den senaste lyrikutgivningen.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.