Fredrik Lennartsson debuterar med en spännande mordhistoria

Fredrik Lennartsson

För ca 9 år sedan skrev jag på sex månader en mordhistoria. Det här var en dröm jag burit på i stora delar av mitt vuxna liv, men inte tagit tag i. Men efter två diskbråcksoperationer, över 30 år som VD i eget industriföretag, tog jag mig i kragen och började utveckla mitt skrivande. Att skapa ordföljder, där fiktiva gestalter placeras i händelsemönster. Det är jag så ödmjuk inför, samt att mina tankar rusar fram i ett tempo jag knappt hinner med. Någon frågade om Den mörka strofen var slutet, att jag skulle känna mig nöjd. Men så är det inte, utan nästa bok är redan på gång, och inget kan få mig att sluta skriva. Jag säger inte att det skall bli tre böcker i en serie eller så, men det positiva bemötandet jag fått, inspirerar verkligen att trumma på.

Den mörka strofen

Den mörka strofen

En naken man hittas spetsad med två notställ på Stockholms konserthus. Snart uppdagas galna händelser på fler musikscener runt om i Europa. I och med dessa börjar jakten på en bestialisk mördare, där ondskan inte visar några tecken på barmhärtighet. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL