Isabella Lövin skriver bok om tiden i politiken

Isabella Lövin. Arkivbild: Jessica Gow/TT.

Efter mer än ett decennium i politiken lämnade Isabella Lövin sina poster i februari 2021. Nu kommer ”Oceankänslan”, hennes skildring av tiden i politiken och tankar kring varför det är så svårt att enas kring överlevnaden för livet på planeten.

”Det har varit hårda år i politiken. Framför allt åren som minister och språkrör för Miljöpartiet. Den tjattrande kören av oförnuft och egenintressen har tärt på mig. Och det har till slut fått mig att bli fullständigt övertygad om att det bästa jag kan göra av min stund på jorden just nu är inte att vara politiker, utan att berätta”, säger Lövin i ett pressmeddelande från förlaget.

Isabella Lövin är tidigare språkrör för Miljöpartiet, ledamot av Europaparlamentet, biståndsminister, miljö- och klimatminister och vice statsminister. Hon är utbildad journalist och för debutboken Tyst hav fick hon bland annat stora journalistpriset i kategorin årets berättare 2007.

Ny bok av Isabell Lövin

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL