Annika Wessman debuterar med roman om en by som gränsar till en annan planet

Annika Wessman. Foto: Privat

Mina berättelser handlar om hur vi väljer att leva, om människor på väg mot något nytt i livet, om trassliga relationer. Så händer förstås något oväntat. Ibland något mystiskt, utanför den normala vardagen. Jag låter inte verkligheten sätta gränser, bara fantasin. Den genre jag skriver inom kallas för magisk realism. 

Jag är uppvuxen i Malmö och har bott större delen av livet i Skåne, men också fyra år i Stockholm. Nu är jag bosatt på landsbygden. Jag älskar naturen, odlar grönsaker i min trädgård, önskar att klimatomställningen kommer att lyckas och att vi får mer långsiktighet och frid i samhället. 

Mitt skrivande har funnits sedan barndomen och genom hela livet. Men utbildning, karriär, småbarnsår, sökande, engagemang, kort sagt vardagen, har ofta kommit före. Först som pensionär sätter jag helhjärtat det kreativa arbetet först. 

Den lilla byn i utkanten av planeten

Den lilla byn i utkanten av planeten

Annika Wessman debuterar med Den lilla byn i utkanten av planeten, en berättelse där ingenting riktigt är vad det verkar.


Vi får följa Elmer och Elisa, ett syskonpar med en ansträngd relation. När de börjar söka efter sina saknade föräldrar, finner de inte bara en väg tillbaka till varandra utan även en ny hemvist. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL