Elin Lampi debuterar med bok om förlossningsdepression

Elin Lampi, debutant. Foto: Theresa Axén

Jag heter Elin Lampi, är trebarnsmamma och legitimerad psykolog. Jag har alltid tyckt om att skriva och illustrera. Mina barns uppväxt har kantats av många egenskapade barnböcker.

Jag har ett stort intresse för graviditet, föräldraskap och anknytning. Dessa bitar har nu fått större utrymme i och med uppstart av min egen psykologmottagning. Här har även skrivandet kunnat ta plats, vilket har resulterat i boken Förlossningsdepression – ensam är inte stark. Jag vill skriva varmt, rakt och enkelt, så att nyblivna föräldrar med tröttblödande ögon kan ta till sig orden.

Förlossningsdepression : ensam är inte stark

Förlossningsdepression : ensam är inte stark

Den här boken är till dig som har fått barn och känner att  ingenting riktigt blev så som du tänkt. Livet har förändrat­s, du har blivit mamma. Omgivningen uppmanar dig att passa på att njuta . Ändå sitter du här och får inte ihop det. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.