Irina Eckhoff debuterar med magiskt äventyr

Debutanten Irina Eckhoff. Foto: Privat

Jag planerade aldrig att bli författare när jag var liten men jag har alltid älskat att läsa och fantisera. Som barn hittade jag på olika världar som för mig var både verkliga och overkliga på samma gång. Jag hittade på magiska äventyr och historier som jag sedan memorerade och återberättade för mig själv. Det gör jag än idag.

Ursprungligen är jag utbildad som elektronikingenjör men på senare år arbetar jag med kvalitet.

Inspirationen till min debutbok kom spontant när jag läste sagor för mina egna döttrar. De tyckte om att låtsas vara med i historierna, känna igen sig i huvudpersonerna, ställa sig jämsides med dem.

Varför inte, tänkte jag. En dag la vi sagoboken åt sidan och började hitta på en egen berättelse. Vår katt som alltid höll oss sällskap fick också vara med. Ibland kunde man tro att han verkligen lyssnade, och spann när vi pratade om honom.

På så vis uppkom den här boken med två flickor och en katt i huvudrollerna som nu några år senare roar oss med sina äventyr.

Väktarens gåta

Väktarens gåta

Viktoria var en helt vanlig tonåring, tills en vacker dag ... eller nej, inte så ... tills hon en kall, regnig dag plockade upp en frusen katt på gatan. Tillsammans med honom följde en värld som hon aldrig kunnat föreställa sig - en värld fylld av gåtor, äventyr och magi. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL