Silvia Avallone och Tessa Hadley till Littfest 2022

Den brittiska författaren Tessa Hadley kommer till Littfest. Arkivbild: Anders Wiklund/TT.

Litteraturfestivalen Littfest presenterar nya namn till nästa års upplaga. Italienska Silvia Avallone ska medverka i ett samtal med artisten och författaren Annika Norlin.

Brittiska Tessa Hadley, aktuell med boken Fri kärlek (som släpps på svenska i januari), ska samtala med journalisten, översättaren och författaren Yukiko Duke.

Bland övriga nytillkomna namn märks: Hassan Blasim, Marie-Hélène Lafon och de svenska författarna Tove Folkesson och Hanna Wikman.

Littfest startade 2007 som en gräsrotsfestival och motrörelse mot bokbranschens kommersialisering och drevs till en början av ett antal engagerade privatpersoner. Senare tog den formen av en ideell förening.

Littfest — Umeå internationella litteraturfestival äger rum 17 – 19 mars 2022.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL