Adlibris vann Svenska SEO-priset 2021

Adlibris har lyckats bäst med sitt SEO-arbete och får Svenska SEO-priset 2021 i kategorin böcker & tidningar (en av 25 kategorier). Priset uppmärksammar sajter och e-handlare som framgångsrikt lyckats synliggöra sin sajt genom organiskt sök med hjälp av SEO.
– Vi älskar SEO så det är extra roligt att kärleksrelationen uppmärksammas med priset! Det är ett bevis på att vi har jobbat åt rätt riktning och relationen mår bra! Med det sagt vill vi fördjupa relationen ytterligare och bli ännu vassare framåt, säger Sakari Luovio, försäljningschef på Adlibris, i ett pressmeddelande.
Juryns motivering: Adlibris har ökat sin SEO-trafik till ca 1.1 miljoner besökare/månad, en ökning med 137 000.
Förra året vann Bokus det Svenska SEO-priset.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,