Ewa Ivarsson debuterar med sagobok för barn

Debutanten Ewa Ivarsson. Foto: Privat

Med mitt skrivande vill jag sprida sagostämning med flera bottnar som går att anamma på barnets vardag på flera sätt. Jag har själv alltid älskat gammaldags sagor och vill föra folktrons väsen vidare. Jag barnboksdebuterade i september 2021.

Jag arbetar som marknadsförare och coach. Är certifierad samtalsterapeut samt volontär och medmänniska i Svenska Kyrkan. Jag bor ute på Onsalahalvön, Kungsbacka kommun. Det är här jag finner ro att skriva och min inspiration hämtar jag från folktron, barns sanningar, drömmar och fantasier.

Mitt skrivande började tidigt med dikter och manus till ”roliga timmen”, som skolor hade förr, och som 11-åring skickade jag in mitt första manus till en tidning. Jag gillar att högläsa för barn och håller just nu på med att boka in mig för att hålla sagostund på olika bibliotek. Jag själv läser typ allt, senast Lucinda Rileys succéserie om de sju systrarna.

Sagan om trollet och gumman som inte kunde somna

Sagan om trollet och gumman som inte kunde somna

Långt inne i en stor skog bor en gammal trött gumma i sin stuga. Nästan ingen vågar sig in i skogen, för där kan bo både häxor och troll, om de nu finns, vad tror du?

Gummans största önskan är att kunna somna. Hon har varit vaken ända sedan i vintras, och nu har sommaren kommit. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Johanna Melén med ny bok om länderna i Putins skugga

Imperiehunger är en bok om de självständiga länder som genom historien dominerats av Ryssland och som fortfarande drygt tre decennier sedan Sovjetunionens fall kämpar för att ses som något annat än före detta sovjetrepubliker.