ANNONS

Barack Obamas och Bruce Springsteen bok
Barack Obamas och Bruce Springsteens bok "Renegades: Born in the USA" ges ut i oktober. Pressbild: Crown/AP/TT.

Barack Obama och Bruce Springsteen skriver bok ihop

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Artisten Bruce Springsteen och USA:s före detta president Barack Obama skriver en bok ihop, rapporterar Rolling Stone.

Boken, som har fått titeln Renegades: Born in the USA, beskrivs som en fortsättning på de samtal som duon för i sin gemensamma Spotify-podcast ”Renegades”. Den kommer bland annat att innehålla fotografier, handskrivna låttexter av Bruce Springsteen och tal av Barack Obama.

”Genom åren har vi förstått att vi delar en medvetenhet. När det kommer till arbete, familj och Amerika. Bruce och jag har, på våra egna sätt, befunnit oss på parallella resor där vi har försökt att förstå det här landet som har gett oss så mycket”, skriver Barack Obama i bokens inledande kapitel.

”Renegades: Born in the USA” ges ut den 26 oktober.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL