Sabine Schulz-Svensson debuterar med skröna

Författaren Sabine Schulz-Svensson. Foto: David Kummerfeldt.

Svag för det skrivna ordet, några skrivarkurser och efter närmare 40 publicerade noveller ibland annat veckopress och antologier tar jag nu steget och släpper min första skönlitterära bok. 

Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter. En skröna som grundar sig i historien om min farfar som ”försvann” för att dyka upp närmare 10 år efter sitt försvinnande. Historien utspelar sig ibland annat Malmö och Blekinge skärgård.

Jag hittar min inspiration i min omgivning, samtal som jag råkar höra, ord som hänger sig kvar och inte minst möten med människor. Alla bär på en historia och den tar jag tillvara.

Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter

Skärgårdsdrömmar och familjehemligheter

Rebecca tar över en fiskarstuga på Hasslö och hittar en gammal koffert. Väl gömda minnen från andra världskriget, rykten om ett mord och en tysk soldat på flykt, flyter upp till ytan.
Medan hon kämpar med egna problem försöker hon lägga ihop pusselbitarna. Men tiden är knapp. De få som kanske vet sanningen finns snart inte längre. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL