Bokus utökar med nytt alternativ för leverans – via Instabox

Sedan i slutet av juni 2021 erbjuder Bokus även leverans via Instabox, precis som Adlibris gör (sedan hösten 2020).
– Vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder en snabb och miljövänlig leverans tillsammans med Instabox. Vi jobbar kontinuerligt med att förbättra kundresan och göra det smidigare för våra kunder. Utökade leveransalternativ är ett viktigt steg i det arbetet, säger Sara Hildingsson, Logistikchef på Bokus i ett pressmeddelande.
Instabox har idag drygt 2000 smarta paketskåp för leveranser utplacerade runtom i Sverige.
– Vi är väldigt glada över att ingå ett partnerskap med en så stark och välkänd aktör som Bokus där konsumenterna nu kan få okrångliga leveranser via våra smarta skåp. Jag ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi tillsammans optimerar hela kundresan genom innovativa och spännande projekt tillsammans, säger David Lundqvist, Chief Commercial Officer på Instabox.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL