Bästsäljande Bemötandekoden får uppföljare i augusti 2021

Lena Skogholms bok Bemötandekoden (gavs ut av författaren själv 2017 och kom i pocket 2020 på HarperCollins Nordic) har sålt i över 50 000 sålda exemplar och är utgiven i Sverige, Finland och snart även i Nederländerna. Det är en av de bäst säljande böckerna i Bokus historia med hela 21 månader på topplistan. Nu kommer uppföljaren Livskoden enligt hjärnan som är en spännande resa i hjärnans landskap, och som ges ut av bokförlaget The Book Affair den 24 augusti. Det är enligt förlaget en vetenskapligt underbyggd och praktisk handbok fylld med övningar för att bygga en stark hjärna. Lena Skogholm är beteendevetare, pedagog och väl anlitad inspirationsföreläsare.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL