Jan Carlzon släpper ny bok – 37 år efter förra

Han blev känd som ”SAS-Janne” och hans numera klassiska bok Riv pyramiderna! har sedan första utgivningen 1985 sålts i mer än 50 länder och gjorde honom till en internationell ledarskapsguru. Lagom till Jan Carlzons 80-årsdag i juni släpps en ny bok, Se människan på Volante förlag, och en återutgivning av Riv pyramiderna!.
– Om Riv pyramiderna! handlade om min ledarskapsfilosofi så vill jag med min nya bok beskriva min livsfilosofi, säger Jan Carlzon i ett pressmeddelande.
– Jan Carlzon visar återigen i den nya boken att han är en suverän historieberättare, som dessutom lyckas kombinera historierna med slutsatser som borrar sig fast, säger förlagschefen Tobias Nielsén.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL