Littfest 2021 genomförs digitalt genom satsningen Littfest-tv

Så här kommer inte Littfest att se ut i år. Arkivbild: Henke Olofsson.

Årets upplaga av Littfest i Umeå genomförs som digital sändning. Medverkande och författare kommer att medverka på plats i Umeå, men utan fysisk publik. ”Mingel” och samtal kommer även att äga rum digitalt genom satsningen Littfest-tv.

”Vi har väntat in i det längsta, men efter de senaste uppdateringarna kring restriktioner väljer vi nu att inte öppna upp för publik. Men en stor skillnad mot i fjol är att festivalen ändå blir av, som digital sändning. Det här året är vi mer än beredda”, säger koordinator Patrik Tornéus i ett pressmeddelande.

Undantaget där deltagare trots allt tillåts utgörs av festivalens litterära vandringar som medger åtta deltagare i utomhusmiljö.

Den som redan har köpt biljett för att vara publik på programpunkten ”Sampla landsbygden” återbetalas.

Littfest äger rum 18–20 mars.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL