ANNONS

Littfest 2021 genomförs digitalt genom satsningen Littfest-tv

Så här kommer inte Littfest att se ut i år. Arkivbild: Henke Olofsson.

Årets upplaga av Littfest i Umeå genomförs som digital sändning. Medverkande och författare kommer att medverka på plats i Umeå, men utan fysisk publik. ”Mingel” och samtal kommer även att äga rum digitalt genom satsningen Littfest-tv.

”Vi har väntat in i det längsta, men efter de senaste uppdateringarna kring restriktioner väljer vi nu att inte öppna upp för publik. Men en stor skillnad mot i fjol är att festivalen ändå blir av, som digital sändning. Det här året är vi mer än beredda”, säger koordinator Patrik Tornéus i ett pressmeddelande.

Undantaget där deltagare trots allt tillåts utgörs av festivalens litterära vandringar som medger åtta deltagare i utomhusmiljö.

Den som redan har köpt biljett för att vara publik på programpunkten ”Sampla landsbygden” återbetalas.

Littfest äger rum 18–20 mars.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL