Denna artikel sponsras av författare/förlag

Piratförlaget söker Ansvarig för digital försäljning och utveckling

Piratförlaget logga

Piratförlaget söker en ny medarbetare!

Försäljningen av våra strömmade ljudböcker har ökat kraftigt de senaste åren. Men vi vet att vi kan växa ytterligare. Det är här du kommer in! Vi söker dig som älskar att göra en bra affär lika mycket som du älskar en bra berättelse.

Du kommer att vara med och utveckla och implementera vår digitala strategi. Det innebär bland annat en tät kontakt med våra återförsäljare, för att ge dem de bästa möjligheterna att nå ut med våra böcker till läsarna och lyssnarna.

Vi ser gärna att du som söker är självständig, flexibel och strukturerad. Du måste ha förmåga att ta egna initiativ, driva affärer och kunna hantera ett stundtals högt arbetstempo. Vi behöver en person med dokumenterad erfarenhet av att arbeta med ljudböcker, e-handel eller liknande.

Du kommer att arbeta med båda förlagen på Kaptensgatan 6 i Stockholm: Piratförlaget och Lilla Piratförlaget. Det är en öppen och gladlynt arbetsplats med korta beslutsvägar och delaktighet i alla led. Här finns inga osynliga ägare eller direktiv uppifrån – vi gör som vi själva vill.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till vd Erik Titusson på telefon 076-424 73 26 eller via mejl erik@lillapiratforlaget.se. Du kan också kontakta förlagschef Pia Printz, på telefon 0767-86 87 99 eller via mejl pia@piratforlaget.se.

Sista ansökningsdag är 9 mars 2021. Välkommen med din ansökan till
erik@lillapiratforlaget.se.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll

Sponsrat innehåll är artiklar som skrivs av journalister, men som finansieras av förlag eller författare som vill förmedla information om sina böcker. Det kan även vara andra företag med tjänster eller produkter för bokbranschen. Är du intresserad av att köpa sponsrade artiklar så kontakta en av våra säljare på sales@boktugg.se. Läs mer om våra Marknadspaket

tips@boktugg.se