ANNONS

Danska Krimimessen i Horsens flyttas från mars till oktober

Förra året tvingades den stora bokmässan för deckarälskare, Krimimessen i Horsens, ställa in. Årets mässa var planerad till den 20 mars men nu har arrangörerna tagit beslut om att flytta fram den till 9 och 10 oktober 2021. Förhoppningen är att corona-restriktionerna då kommer att vara lyfta.
– Genom flytten hoppas vi också kunna hålla mässan under två dagar så det blir mycket mer ”krimi till folket”, säger Claus Hagstrøm Hansen, bibliotekschef for Horsens Kommunes Biblioteker och Krimimessen i Horsens, till Bogmarkedet.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL