Danska Krimimessen i Horsens flyttas från mars till oktober

Förra året tvingades den stora bokmässan för deckarälskare, Krimimessen i Horsens, ställa in. Årets mässa var planerad till den 20 mars men nu har arrangörerna tagit beslut om att flytta fram den till 9 och 10 oktober 2021. Förhoppningen är att corona-restriktionerna då kommer att vara lyfta.
– Genom flytten hoppas vi också kunna hålla mässan under två dagar så det blir mycket mer ”krimi till folket”, säger Claus Hagstrøm Hansen, bibliotekschef for Horsens Kommunes Biblioteker och Krimimessen i Horsens, till Bogmarkedet.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,

Åttonde boken om Familjen Knyckertz

Nu släpps bok nr 8 i serien om Familjen Knyckertz. Den här berättelsen innehåller husdjurslängtan, en avliden släkting, en papegoja med inte helt rent mjöl i påsen,