ANNONS

Brittiska förlag flyttar utgivningar på grund av stängda bokhandlar

Bokhandlarna i England tvingas hålla stängt till slutet av mars, på grund av Covid-19-restriktionerna. Det har nu fått flera brittiska förlag att flytta fram utgivningar som var planerade under februari och mars. HarperCollins är ett av de förlag som flyttat fram vissa titlar som förlitar sig tungt på stödet från de fysiska bokhandlarna. De flesta förlag har valt att istället ge ut titlarna under perioden april-maj då man hoppas att restriktionerna har lättat, skriver The Bookseller.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL