ANNONS

Annica Jäverby debuterar med roman om relationer, förälskelse och svek

Annica Jäverby. Foto: Privat

Jag är född 1974 och har över tjugo års erfarenhet som grundskolelärare med en magister- och masterexamen inom specialpedagogik. Nu arbetar jag som specialpedagog på halvtid inom grundskolans senare del. Utöver det doktorerar jag på halvtid och forskar på ämnet hemmasittande elever.

Utbildning och lärande är en stor passion i mitt liv och jag har deltagit i konferenser runtom i världen för att samtala om och diskutera lärande. För två år sedan väcktes tanken om att skriva skönlitterärt.

Debutromanen Brustna relationer växte fram under en period av intensivt skrivande, och skildrar mina egna upplevelser av kärlek och svek, skriven i romanens berättande form.

Brustna relationer

Brustna relationer

Maries hemliga förälskelse sedan tonåren blir äntligen besvarad och allt tycks gå som på räls för henne. Men kärleken kantas av svårigheter och innan hon vet ordet av står hon inför en sorglig separation. När Marie äntligen vågar älska igen dras hon in i en familjs intriger och hennes liv fylls av händelser så märkliga att de tycks vara tagna ur en saga. Läs mer »
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

info@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL