Littfest satsar på direktsändning – leds av Yukiko Duke och Po Tidholm

Så här kommer inte Littfest att se ut i år. Arkivbild: Henke Olofsson.

Årets upplaga av Umeås internationella litteraturfestival, eller Littfest, blir mestadels en digital historia.

I sitt upplägg blir festivalen en direktsändning som pågår från torsdagen till lördagen där de olika programpunkterna går att följa i en sammanhållen tv-kanal. Sändningen leds av Yukiko Duke och Po Tidholm.

”Vi är väldigt glada att både Po och Yukiko tackade ja till uppdraget. De är personer som både är litteratur och Littfest på en och samma gång. De kan det mesta, är dessutom förtroendeingivande, varma och har glimten i ögat. Bästa tänkbara ankare för Littfest-tv helt enkelt”, säger Patrik Tornéus, som är en av festivalens koordinatorer, i ett pressmeddelande.

Årets Littfest äger rum 18–20 mars.

Om Littfest 2021

Littfest-TV sänds från en digital plattform. Tillgång till Littfest-TV kostar 100 kronor, för möjlighet att se alla programpunkter som sänds under festivalen den 18-20 mars. Av rättighets- och avtalsskäl kommer inte alla programpunkter att kunna ses i efterhand.

TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL