ANNONS

Skene bokhandel går i konkurs

Coronapandemin har slagit mycket hårt mot bokhandeln i västgötska Skene, cirka tre mil sydväst om Borås. Strax före jul lämnades konkursansökan in av Hans Turesson, som har drivit bokhandel i 35 år tillsammans med Kerstin Lindholm. Försäljningen av leksaker har varit viktig för bokhandeln, och när restriktionerna kvävde julhandeln var konkursen ett faktum. Samtidigt som utförsäljningen just nu pågår håller konkursförvaltaren öppet för om någon skulle vilja ta över verksamheten.
Skene bokhandel har funnits i över 130 år.
(Via Svensk Bokhandel.)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL