ANNONS

Lydia Sandgren-debut mest utlånad i Göteborg

Göteborgs stadsbibliotek publicerar en topplista med de 100 mest utlånade romanerna 2020. På plats nummer 100 hittar vi Nickelpojkarna av Colson Whitehead. Men du är väl mest intresserad av nr 1 eller? Och det är inte helt oväntat: Samlade verk av Lydia Sandgren. Omtalad debutant och Augustprisvinnare med en roman som utspelar sig i … Göteborg. Den lånades ut över 2 000 gånger bara i Göteborgs kommun. Tvåa på listan var Sen for jag hem av Karin Smirnoff och trea Där kräftorna sjunger av Delia Owens. Förutsägbart? Kolla resten av listan här.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL