ANNONS

Blombergska bokhandeln i Lindesberg ska säljas

Bokhandeln i Lindesberg, som drivits av bröderna Olle och Per Nelzén sedan 1987, är till salu. Bokhandeln ingår i bokhandelskedjan Ugglan och redovisade vid det senaste bokslutet en nettoomsättning på 3,7 miljoner kronor och ett resultat på 81 000 kronor. Enligt ägarna har butiken stått sig bra under coronapandemin.
– Den som tar över får väldigt bra möjligheter att driva en lönsam butik, säger Olle Nelzén till Svensk Bokhandel och förklarar att försäljningen innebär förmånliga villkor för köparen eftersom det viktiga är att bokhandeln lever vidare.
Har ingen ny köpare dykt upp före 1 maj 2021 kommer Blombergska bokhandeln att läggas ner efter 165 år – bokhandeln grundades redan år 1856. (Via SvB.)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL