ANNONS

Anrik bokhandel i Oslo stänger efter 140 år

Den anrika bokhandeln Tanum på paradgatan Karl Johan i Oslo stänger vid årsskiftet.
– Vi har förhandlat länge med hyresvärden KLP om ett nytt avtal, men inte nått någon överenskommelse eftersom KLP inte ville möta oss i slutfasen, säger butikschefen Karin Mundal till norska VG. Hon meddelar också att butiken har drabbats hårt av pandemin.
Bokhandeln ägs av Cappelen Damm som tidigare i år sålde alla övriga butiker i bokhandelskedjan Tanum till konkurrenten Norli. Även i detta fall tar konkurrenten över: Norli kommer att flytta in i lokalerna på Karl Johan när Tanum flyttar ut. (Via VG.)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL