ANNONS

HarperCollins ska headhunta ny förlagschef

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

I somras lämnade Carina Nunstedt sin tjänst som förlagschef på HarperCollins Nordic för att bli agent och konsult. Än så länge har ingen efterträdare presenterats. Men nu påbörjar HarperCollins rekryteringen av ny förlagschef.
– Vi ser verkligen fram emot att välkomna en ny förlagschef till HarperCollins Nordic. I vår fortsatta satsning på lokala författare tillsammans med stora internationella namn blir förlagschefen en nyckelperson i vårt fantastiska team, säger Anette Ekström, VD på HarperCollins Nordic.
Enligt vad Boktugg erfar finns redan en önskelista med tänkbara namn.

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL