ANNONS

HarperCollins ska headhunta ny förlagschef

I somras lämnade Carina Nunstedt sin tjänst som förlagschef på HarperCollins Nordic för att bli agent och konsult. Än så länge har ingen efterträdare presenterats. Men nu påbörjar HarperCollins rekryteringen av ny förlagschef.
– Vi ser verkligen fram emot att välkomna en ny förlagschef till HarperCollins Nordic. I vår fortsatta satsning på lokala författare tillsammans med stora internationella namn blir förlagschefen en nyckelperson i vårt fantastiska team, säger Anette Ekström, VD på HarperCollins Nordic.
Enligt vad Boktugg erfar finns redan en önskelista med tänkbara namn.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL