Då släpps Lana Del Reys ljudbok

Lana Del Rey debuterar som poet. Arkivbild: Mark Von Holden/AP/TT.

Den skulle egentligen ha kommit i januari. Lana Del Reys poesidebut har dock försenats gång på gång men nu är ett utgivningsdatum till slut spikat.

”Violet bent backwards over the grass” kommer att släppas som digital ljudbok den 28 juli men den som vill ha en lp eller cd får vänta till oktober, skriver Rolling Stone. Den inbundna poesiboken ges ut den 29 september.

Hälften av intäkterna från Lana Del Reys poesi ska till Navajo water project, som jobbar för att människor som lever i Navajoreservatet i USA ska få tillgång till rinnande vatten.

Lana Del Rey gav i fjol ut albumet ”Norman fucking Rockwell” som hyllades som årets bästa av den inflytelserika musiksajten Pitchfork. Hon har tidigare sagt att uppföljaren, som väntas få titeln ”Chemtrails over the country club”, ska släppas efter sommaren.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!
TT

TT

Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är är för många TT (Tidningarnas Telegrambyrå) som sedan 1921 varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Boktugg samarbetar med TT för att få tillgång till fler boknyheter och intervjuer än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.