Frida Nilsson debuterar med självbiografi om våld i nära relationer

Frida Nilsson. Foto: Studio 11

Mitt namn är Frida J Nilsson, jag är 28 år och kommer från Kristianstad. På fritiden håller jag på med hästar och fick ett föl i maj. Jag har debuterat med min första bok på eget förlag. Det har tagit mig två år att skriva denna bok. Det är inte så lätt att skriva som alla tror, men för mig har det varit en fantastisk resa på vägen av alla som hjälpt mig från ett manus till färdig bok. När jag dejtade tredje killen i boken bestämde jag mig för att skriva en bok om våld i nära relationer. För mig har det varit en vardag sen jag var 16 år. Försvann en så kom en likadan tillbaka. Det var inte bara mina partner som utförde våld mot mig, även mina vänner gjorde det. Det var så jag ville skriva en bok om vad våld är. För våld är inte bara fysiskt. Genom alla åren har jag fått höra om våld i nära relationer till sin partner, förälder, barn, vänner eller arbetskollegor som utfört våld men som ingen pratar om. Jag älskar att skriva, det får mig att må bra. Så jag har redan planerat nästa bok och det ska bli en deckare.

Kära hjärtat, varför han?

Kära hjärtat, varför han?

Jag har levt i våld i alla mina relationer. Där han psykiskt och fysiskt misshandlat mig, kontrollerat mig, straffat mig, manipulerat mig, kränkt och trakasserat mig. Han med ett stort bekräftelsebehov som ständigt är otrogen mot mig. Vem ska jag våga berätta det för. Vad min partner gör mot mig bakom stängda dörrar, när ingen annan ser på. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL