ANNONS

Flera stora förlag lämnar återbud till Dansk Bogforum 2020

Den stora danska bokmässan Dansk Bogforum har drabbats av flera tunga återbud: Gyldendal, People’s Press (som ägs av Storytel), Politikens Forlag, Gutkind (Bonnierägda), Modtryk och HarperCollins. Avhoppen förvånar arrangörerna som menar att det finns en plan för att kunna genomföra bokmässan (30 oktober – 1 november) på ett säkert sätt även med corona.
Däremot säger Egmontägda Lindhardt & Ringhof till Bogmarkedet att deras planer för medverkan ligger fast. De förlag som hoppar av menar att det finns för stor osäkerhet kring arrangemanget, ungefär samma resonemang som när de svenska förlagen tvingade Bokmässan i Göteborg att genomföra en digital mässa istället.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL