ANNONS

Tidningsappen Ztory får nytt gränssnitt – har dubblat antal användare på ett år

I början av 2019 köpte Storytel den svenska digitala prenumerationstjänsten för dagstidningar, magasin och barnböcker – Ztory (som grundades 2013). Sedan dess har antalet användare mer än fördubblats, skriver Storytel i ett pressmeddelande. Nu släpps även en ny version av appen med uppdaterat gränssnitt och nya funktioner. Bland annat ska läsupplevelsen förbättras och användarna ges personliga rekommendationer. Idag jobbar 18 personer på Ztorys kontor i Karlstad.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Bolaget bakom appen Bookself går i konkurs

I oktober 2019 berättade Boktugg om appen Bookself som tänkte utmana Amazonägda Goodreads med en social bokapp. På kort tid fick de tusentals användare, men uppenbarligen lyckades de inte få intäkter – eller kanske framför allt riskkapital i väntan på det. Di Digital rapporterar att grundarna lämnat in en konkursansökan förra veckan. 2019 omsatte bolaget endast 72 000 kronor och gjorde en förlust på drygt en miljon kronor. Förebilderna för Bookself var kinesiska sociala läsappar.

Läs hela artikeln »