ANNONS

Tidningsappen Ztory får nytt gränssnitt – har dubblat antal användare på ett år

I början av 2019 köpte Storytel den svenska digitala prenumerationstjänsten för dagstidningar, magasin och barnböcker – Ztory (som grundades 2013). Sedan dess har antalet användare mer än fördubblats, skriver Storytel i ett pressmeddelande. Nu släpps även en ny version av appen med uppdaterat gränssnitt och nya funktioner. Bland annat ska läsupplevelsen förbättras och användarna ges personliga rekommendationer. Idag jobbar 18 personer på Ztorys kontor i Karlstad.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se