ANNONS

Ny Fem-parodi med karantäntema

I boken Five Go Absolutely Nowhere, den senaste parodin på Enid Blytons Fem-böcker, går gänget George, Dick, Anne, Julian och hunden Timmy i karantän och utsätts för prövningar i form av toalettpappersstölder och trilskande laptops. Boken är skriven av Bruno Vincent och släpps som ebok 21 maj och som inbunden 11 juni (i Storbritannien). Parodiserien går under namnet Five Go och har sålt nästan 2 miljoner exemplar enligt förlaget Quercus. Bästsäljaren är hittills Five on Brexit Island från 2016. (Via Bookseller.)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se