Lina Hansson debuterar med kreativ andaktsbok

Lina Hansson. Foto: Karitas Bergsdóttir

Det finns drömmar så stora att man inte vågar tro att de någonsin ska bli verklighet. Man håller dem inom sig och vårdar dem ömt. 

Jag har drömt om att bli författare sedan jag var 9 år och vi skrev brev till Astrid Lindgren i skolan. En ny värld öppnade sig. Jag blev en ”bokslukare” och upptäckte glädjen i att berätta, att måla med ord och att med mina texter få beröra andra.

Förmågan att skriva och sätta ord på saker har för mig även blivit ett sätt att bearbeta det jag bär på insidan. Jag har erfarenhet av att få ett svårt sjukt barn, att bli utmattad och komma på fötter igen.

Mina texter är enkla och vardagsnära, fyllda med hopp och tillförsikt. Jag vill dela det som ligger på mitt hjärta och visa på den trygghet jag funnit i en tro på Gud som bär genom livets svårigheter.

Mitt liv i dina händer : en annorlunda och kreativ andaktsbok

Mitt liv i dina händer : en annorlunda och kreativ andaktsbok

Vi alla har saker som vi kämpar med. Livet är inte alltid en dans på rosor. Vi kommer att få våra törnar och ibland trasslar det till sig rejält. Läs mer »

info@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL