Mitt liv i dina händer : en annorlunda och kreativ andaktsbok

Mitt liv i dina händer : en annorlunda och kreativ andaktsbok
Författare
Medverkande
Förlag Pärlan Förlag
GenreReligion
FormatInbunden
SpråkSvenska
Antal sidor176
Vikt554 gr
Utgiven2020-05-13
SABCia
ISBN 9789187411939

Vi alla har saker som vi kämpar med. Livet är inte alltid en dans på rosor. Vi kommer att få våra törnar och ibland trasslar det till sig rejält. Vem ser och känner mig på djupet? Finns det någon som förstår hur jag har det? Är jag älskad som jag är?

Gud inbjuder oss att gå i närkamp med honom istället för att själva brottas med livets alla utmaningar och försöka lösa dem på egen hand. Om jag lyfter upp mitt hjärta i bön inför Gud vill han möta mig och ge mig sin frid.

I denna annorlunda och kreativa andaktsbok kan du bläddra fram och tillbaka lite som du känner för. Du kan stanna upp och titta på de vackra bilderna i fyrfärg av Signe Flink, läsa en dikt eller en andakt av Lina Hansson, få med dig ett ord från Bibeln och kanske slå upp det och läsa mer i sitt sammanhang. Några av dikterna har blivit tonsatta av Fredrik Hermansson och vill du kan du plocka fram gitarren och sjunga också.

Mitt liv i dina händer slår an en helhetstanke där varje del av hjärtat kan mötas - i en bild, ett bibelord, en sång eller en andakt.

Signe Flink som målat de otroligt vackra bilderna i boken. Hon började måla på ett nytt sätt efter att Jesus rört vid hennes liv och helade henne från många själsliga sår och bördor. Hennes konst är djupt berörande och talar till hjärtat. Se gärna hennes facebooksida: Signe Flink - art.

Lina Hansson bor på en gård ute på landet med sin man och deras tre barn. Hon är en förskollärare och bokslukare som inspireras av naturen, möten med människor, samspelet med hennes barn och livets växlingar. Mitt liv i dina händer är hennes första bok.

Läs gärna mer på bokens egen facebooksida: www.facebook.com/mittlividinahander/