ANNONS

Brittiska nätbokhandeln Wordery såld till Waterstones ägare Elliott Advisors

Förvaltningsbolaget Elliott Advisors, som bland annat äger bokhandelskedjan Waterstones, har köpt den brittiska nätbokhandeln Wordery av Bertram Group. Enligt Worderys vd Rob Moss ska nätbokhandeln inte gå upp i Waterstones, utan fortsätta att drivas självständigt. Wordery lanserades 2012 av Bertram, och har växt snabbt sedan dess. På sistone har de dock dragits med en del problem med underleverantörer, vilket har gjort att flera bästsäljare inte funnits i butiken. Försäljningen är inte Bertram Groups första affär i år, i början av april sålde de två nederländska bokhandlar till Casalini Libri. (Via Bookseller.)

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL