Litteraturfestivalen i Lillehammer sänds i norsk tv

Norsk Litteraturfestival i Lillehammer 29–31 maj 2020 ställer om. Festivalen blir, istället för den traditionsenliga folkfest den brukar vara, en blandning av streaming, radio och tv i samarbete med NRK (Norges public service-tv och -radio). De hoppas att kunna få med utländska gäster på länk eller genom inslag från utlandet, berättar festivalchef Marit Borkenhagen för Bok365. Planen är att utgå från festivalens ursprungliga innehåll, men anpassa det för tv. Gästande författare är bland annat Beate Grimsrud, Jonas Eika, Maja Lunde, Hanna Stoltenberg och Linda Boström Knausgård. (Via Bok365)
Norsk Litteraturfestival är Nordens största litteraturfestival och har arrangerats varje år sedan 1995, alltid i slutet av maj i Lillehammer.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL