ANNONS

Litteraturfestivalen i Lillehammer sänds i norsk tv

Norsk Litteraturfestival i Lillehammer 29–31 maj 2020 ställer om. Festivalen blir, istället för den traditionsenliga folkfest den brukar vara, en blandning av streaming, radio och tv i samarbete med NRK (Norges public service-tv och -radio). De hoppas att kunna få med utländska gäster på länk eller genom inslag från utlandet, berättar festivalchef Marit Borkenhagen för Bok365. Planen är att utgå från festivalens ursprungliga innehåll, men anpassa det för tv. Gästande författare är bland annat Beate Grimsrud, Jonas Eika, Maja Lunde, Hanna Stoltenberg och Linda Boström Knausgård. (Via Bok365)
Norsk Litteraturfestival är Nordens största litteraturfestival och har arrangerats varje år sedan 1995, alltid i slutet av maj i Lillehammer.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se