ANNONS

Boston Globe kör följetong av Social Network-författaren Ben Mezrich

Följetänger är inte ovanliga i svenska dagstidningar, särskilt inte sommartid. Även i USA förekommer det. Boston Globe publicerar just nu en novella (kortroman på 17 500-40 000 ord) som följetong. Författare till The Mechanic är Ben Mezrich, mest känd för sina fackböcker om spelande och för att ha skrivit boken som filmen The Social Network baserades på, skriver Nieman Labs. I gårdagens söndagstidning publicerade tidningen de första fyra kapitlen och de två kommande veckorna ska resterande arton avsnitt nå läsarna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se