Amazon tog bort köpknappar på vissa böcker

Vad gör man om det är problem med leveranserna från lagret? Amazon UK plockade bort köpknapparna på flera titlar, däribland David Walliams nya bok Slime. Anledningen var att distributörerna på grund av coronakrisen inte kunde leverera i tid.
”Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda böcker till kunder i alla format. I nuläget anser vi att prioriteringen av vissa produkter ligger i kundernas intresse. När tryckta alternativ (av vissa titlar) temporärt är begränsade, har kunderna alltid alternativet att köpa eböcker eller ladda ner ljudböcker där det finns tillgängligt”, sa en Amazonrepresentant till The Bookseller.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Jeanette Bergenstav släpper tredje boken i Sundin-serien

Jeanette Bergenstav kombinerar skickligt psykologiskt djup med nagelbitarspänning i Havsgrav, den tredje boken i den populära serien om frilansjournalisten Jennifer Sundin.

I Bohusläns ytterkant lovar en retreatledare frihet från skuld,