ANNONS

Amazon tog bort köpknappar på vissa böcker

Vad gör man om det är problem med leveranserna från lagret? Amazon UK plockade bort köpknapparna på flera titlar, däribland David Walliams nya bok Slime. Anledningen var att distributörerna på grund av coronakrisen inte kunde leverera i tid.
”Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda böcker till kunder i alla format. I nuläget anser vi att prioriteringen av vissa produkter ligger i kundernas intresse. När tryckta alternativ (av vissa titlar) temporärt är begränsade, har kunderna alltid alternativet att köpa eböcker eller ladda ner ljudböcker där det finns tillgängligt”, sa en Amazonrepresentant till The Bookseller.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se