ANNONS

Nya Emelie Schepp-deckaren Nio liv går att beställa redan sju månader före utgivning

Deckarförfattaren Emelie Schepp slöpper en ny bok i november 2020. Men redan nu går det att beställa den. Foto: Thron Ullberg. Montage: Boktugg.

Den sjätte boken om åklagaren Jana Berzelius, Nio liv, av Emelie Schepp släpps den 5 november 2020. Men redan nu kan läsarna förhandsbeställa den.

En fördel med långa ledtider (alltså att förlagen gör klart omslagen till höstkatalogerna redan i mars-april) är förstås att bästsäljande författare kan börja sälja nästa bok via nätbokhandlarna lika tidigt.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

Även om manus kanske inte ens är inlämnat för slutredigering så finns ett omslag och en titel och boken läggs upp i Bokinfos databas i god tid.

Det är den sista boken på HarperCollins Nordic innan Emelie Schepp byter förlag till Norstedts nästa år. Så varför inte se till att göra det mesta av den försäljningen? Emelie Schepp har tidigare släppt fem böcker om åklagaren Jana Berzelius i Norrköping. Den populära serien har sålt i två miljoner exemplar, enligt HarperCollins.

Idag meddelade därför förlaget att det nu går att förhandsboka en specialutgåva som är signerad av författaren själv men trots det är billigare än ordinarie pris. Den säljs dock endast via Adlibris.

När boken Nio liv av Emelie Schepp kommer? Utgivningsdatum är 5 november enligt förlagets pressmeddelande, men 2 november enligt Bokinfo (vilket är det datum då böcker skickas till återförsäljare). Det är om nästan sju månader.

ANNONS

❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se