ANNONS

Lisa Jewell tillbaka med ny thriller om familjehemligheter

Lisa Jewell är en av Storbritanniens mest lästa spänningsförfattare, för två år sedan toppade Och sen var hon borta listorna i både England och USA. Nu är hon tillbaka med Familjen Lambs hemlighet, en mörk thriller om familjehemligheter, dödliga växter och lyxhus i fashionabla London. Boken har redan toppat Englandslistan, och efter att den släpptes i Sverige den 1 mars 2020 av Printz Publishing har den legat etta på Storytels topplista.
Boktugg träffade Lisa Jewell på Bokmässan 2016 och pratade om fiktiva familjer och inspiration.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se