Thomas Anderson. Foto: Francis Löfvenholm

Författaren Thomas Anderson startar initiativet Författare läser för Sverige

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Thomas Anderson släppte förra året boken Sårbar man – vägen till inre styrka. Nu kommer han varje dag att läsa ett kapitel ur den live på sociala medier – och startar därmed initiativet Författare läser för Sverige. 

På grund av Covid-19 känner många oro, både över yttre omständigheter, men även inre oro kopplade till känslor och psykiskt mående. 

— Jag vill bidra med ett ett inre lugn i kaoset. Jag vill också inspirera andra författare till att läsa och bidra på sitt sätt i oroliga tider. Ni har redan makalöst bra böcker, bjud på dem och er själva! Svenskarna ute i stugorna behöver det just nu, säger Thomas Anderson i ett pressmeddelande.


ANNONS


Thomas Anderson är civilingenjör, högkänslighetsterapeut och föreläsare. 2019 kom hans bok Sårbar man – vägen till inre styrka, en dagbok från den treårsperiod då han förändrade sitt eget liv helt och hållet. Det handlar om att våga dela, våga sänka muren och visa sig sårbar – något som är viktigare nu än på länge.

Liveläsningen kommer pågå varje dag vid klockan 10.00 på Thomas Andersons Instagram och Facebook. Läs mer på hans hemsida https://thomasanderson.se.

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var bra. Som du märkte slapp du betalvägg. Mycket tack vare personer som du, som valt att bli Supporters. Dina och andras stöd gör det möjligt att fortsätta skriva om böcker och bokbranschen.  Stödprenumerera från 10 kr/mån eller swisha en tjuga (eller mer) till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Relaterade nyheter

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL