Författaren Thomas Anderson startar initiativet Författare läser för Sverige

Thomas Anderson. Foto: Francis Löfvenholm

Thomas Anderson släppte förra året boken Sårbar man – vägen till inre styrka. Nu kommer han varje dag att läsa ett kapitel ur den live på sociala medier – och startar därmed initiativet Författare läser för Sverige. 

På grund av Covid-19 känner många oro, både över yttre omständigheter, men även inre oro kopplade till känslor och psykiskt mående. 

— Jag vill bidra med ett ett inre lugn i kaoset. Jag vill också inspirera andra författare till att läsa och bidra på sitt sätt i oroliga tider. Ni har redan makalöst bra böcker, bjud på dem och er själva! Svenskarna ute i stugorna behöver det just nu, säger Thomas Anderson i ett pressmeddelande.

Thomas Anderson är civilingenjör, högkänslighetsterapeut och föreläsare. 2019 kom hans bok Sårbar man – vägen till inre styrka, en dagbok från den treårsperiod då han förändrade sitt eget liv helt och hållet. Det handlar om att våga dela, våga sänka muren och visa sig sårbar – något som är viktigare nu än på länge.

Liveläsningen kommer pågå varje dag vid klockan 10.00 på Thomas Andersons Instagram och Facebook. Läs mer på hans hemsida https://thomasanderson.se.

Lär dig mer om bokbranschen!
Över 9000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. 1-2 gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!
Prenumerera kostnadsfritt!
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter