ANNONS

Sigtuna Litteraturfestival flyttas fram till 2021

Sigtuna Litteraturfestival skulle ha ägt rum den 9 maj 2020, men skjuts nu upp till 2021 på grund av coronaviruset. Beslutet är fattat av Destination Sigtuna i samråd med festivalens samarbetspartner Piratförlaget, Natur och Kultur och Sigtunastiftelsen.
– Det är med tungt hjärta vi fattat beslut om att flytta fram Sigtuna Litteraturfestival till nästa år. Vi måste ta vårt ansvar och våra gäster och besökares hälsa är vår viktigaste prioritet. Alla som köpt biljett kommer få en återbetalning inom kort och vi ser fram emot att hälsa dem välkomna snart igen, säger Maria Martin, projektledare för Sigtuna Litteraturfestival, i ett pressmeddelande.
Så fort läget stabiliserats kommer arbetet inom programgruppen att återupptas för att planera inför festivalen 2021.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se