ANNONS

Utgivningen av Jeff Kinney-bok flyttas till augusti pga coronaviruset

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email

Rowley Jefferson’s Awesome Friendly Adventure av Jeff Kinney skulle ha släppts den 7 april men nu har han tillsammans med förlaget tagit beslutet att skjuta releasen till 4 augusti 2020. Därmed hoppas man att boken ska ha en bättre chans att nå ut. Med virusutbrottet som pågår skulle alla aktiviteter i bokhandel vara omöjliga exempelvis. Förlaget Abrams har tidigare meddelat att boken ska tryckas i en förstaupplaga på 3,5 miljoner exemplar. (Publishers Weekly)

❤️ Tack för att du läste ända hit. Hoppas att läsupplevelsen var positiv. Som du märkte slapp du betalvägg. Om du har möjlighet får du jättegärna bli Supporter (1 kr/dag) och stötta Boktugg så kan vi fortsätta skriva om böcker och bokbranschen. Det går även att swisha en tjuga eller mer till 123-483 18 71.
(Om du redan är Supporter – tack!)

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Lär dig bokbranschen på 5 minuter

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 8000 andra.

SPONSRAT INNEHÅLL