Bokprovningen 2020 skjuts upp

Svenska barnboksinstitutet har beslutat att senarelägga Bokprovning 2020 med anledning av det rådande läget kring covid-19. Det innebär att föreläsningarna i Stockholm den 25 mars skjuts på framtiden. Mer information kommer om när dokumentationen presenteras och när föreläsningarna och utställningen ges, samt om turnéerna till Malmö och Mölndal.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.