Ännu fler bokmässor (du inte hört talas om) inställda pga Coronavirus

Vi har redan rapporterat om flera stora bokmässor (senast i Danmark) som ställts in eller flyttats fram. Och nu drabbas allt fler av dessa mässor som få svenskar hört talas om eller reflekterat över. Tucson Festival of Books 14-15 mars med 100 författare är inställd.
Rumänska Timișoara Bookfest 12-15 mars ställs in efter att myndigheterna förbjudit alla evenemang med över 1000 deltagare.
Lit.Cologone är en internationell litteraturfest som skulle ägt rum 10-21 mars men som också ställts in, på rekommendation av borgmästaren i Köln (Frankfurter Allgemeine). Det är ett evenemang som brukar locka över 100 000 besökare.
Dessutom meddelas att Bonnier Books UK och Hachette drar sig ur Bologna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Den här artikeln är möjlig tack vare

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Vill du bidra med mindre belopp går det bra att swisha på 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

Relaterade nyheter

Koll på böcker och bransch på 5 min

Få vårt nyhetsbrev, måndag och fredag. Håll dig uppdaterad om trender och nyheter. Och få lite boktips. Gör som över 9000 andra.