ANNONS

Böcker sökes till Barnradions bokpris 2020

Nu startar arbetet med att utse vinnaren av Barnradions bokpris och det är dags för förlag och egenutgivare att skicka in sina bidrag. En urvalsgrupp läser alla bidrag och nominerar de fem böcker som sedan årets barnjury läser och diskuterar. Vinnaren koras under läslovet.
Anmälan till priset är öppen för skönlitterära, fristående böcker av svenska författare för åldern 9–12, utgivna från juni 2019 till juni 2020. Böckerna måste finnas ute på marknaden innan sommarlovet 2020. Kontakta programledaren Manuel Cubas på manuel@cubas.se för mer information.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se