ANNONS

Petra Mede ger ut självbiografisk bok

Petra Mede bokdebuterar i augusti. Arkivbild: Janerik Henriksson/TT.

Petra Mede debuterar som författare. I augusti ger hon ut den självbiografiska uppväxtskildringen ”Skam och högmod i Sävedalen”, skriver Dagens Nyheter.

Komikern och tv-profilen skriver själv i ett pressmeddelande: ”Äntligen! Ett år av hemligt skrivande. Nu är boken min snart här!”.

Titeln syftar på Petra Medes egen uppväxt i Sävedalen i Göteborg. I boken berättar hon om sina minnen från 1970- och 1980-talet, med skam och högmod som återkommande ämnen. Vid sidan av barndomsskildringen får läsaren också följa en dag i den vuxna Petra Medes hektiska tillvaro.

Om boken

Skam och högmod i Sävedalen

Skam och högmod i Sävedalen

"Min barndom är min tillflyktsort." Så skriver Petra Mede i sin skildring av uppväxten och nuet. En skildring som tar avstamp i barnets intensiva känslor, varav två är särskilt ofta återkommande: skammen och högmodet. Läs mer »

Lär dig mer om bokbranschen!


Över 7000 personer prenumererar redan på Boktuggs nyhetsbrev. Två gånger i veckan får du koll på nya trender, nya förlag, spännande författarskap och böcker. Bäst allt – det är helt kostnadsfritt. Missa inte nästa stora grej. Anmäl dig nu!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL