ANNONS

Bart Moeyaert till Littfest 2020 i Umeå

Bart Moeyaert vid utdelningen av Almapriset 2019. Arkivbild: Janerik Henriksson/TT.

Den internationella litteraturfestivalen Littfest i Umeå har presenterat hela sitt program. Bland de nytillkomna namnen finns den belgiske barn- och ungdomsbokförfattaren Bart Moeyaert, som tilldelades förra årets Almapris.

Gästar gör även serietecknaren och satirikern Pontus Lundkvist, författaren Gerda Antti samt debutanten Betlehem Isaak. Festivalen ska också anordna ett samtal mellan författaren Anita Salomonsson och fotografen Elin Berge.

Littfest bjuder även in en rad fristadsförfattare, bland andra Suzanne Ibrahim från Syrien och Milagros Socorro från Venezuela.

Littfest räknas som Sveriges största litteraturfestival och äger i år rum i Umeå Folkets hus 12–14 mars. Bland de redan tidigare kända gästerna finns Vigdis Hjorth, Marit Kapla, Mirja Unge och Annika Norlin.

Boktuggs nyhetsbrev
Håll dig uppdaterad om de senaste trenderna. Vi tar dig med bakom kulisserna i bokbranschen. Kostnadsfritt.
Vi delar aldrig din epostadress med tredjepart. Avsluta när du vill.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
TT

TT

Om du frågar någon vem som är Sveriges mest trovärdiga nyhetsförmedlare är chansen stor att svaret blir "TT". Sedan 1921 har vi varit en oberoende aktör i Mediesverige med mottot snabbt, korrekt och trovärdigt. Vi gör andra bättre. Så presenterar sig TT på sin hemsida. Boktugg samarbetar med dem för att få tillgång till fler spännande nyheter och reportage än vi själva hinner med.

tt@boktugg.se