ANNONS

Anna Tranell ny CTO på Natur & Kultur

Anna Tranell blir CTO på Natur & Kultur. Foto: Johanna Karlsson Engholm

Efter tio år som projektledare och chef på förlaget blir Anna Tranell CTO och en del av ledningsgruppen på Natur & Kultur.

Anna Tranell blir ny CTO på Natur & Kultur. Hon har arbetat tio år på förlaget, senast som chef för implementering och support samt den digitala produktionen. Dessförinnan var hon projektledare för läromedel inom naturvetenskapliga ämnen. Anna Tranell har en Master i biologi och också en doktorsexamen i medicinsk virologi. Som CTO kommer Anna Tranell att ingå i Natur & Kulturs ledningsgrupp.

Den här artikeln är INTE låst.

Om du har möjlighet, hjälp oss gärna att hålla våra nyhetsartiklar olåsta utan betalvägg. Köp en stödprenumeration och bli en Boktugg INSIDER. Avsluta när du vill.

35 kr/mån 350 kr/år
Eller valfritt engångsbelopp via Swish.

– Annas erfarenhet av produktutveckling och kundrelationer stärker påtagligt vårt digitala utvecklingsarbete, dessutom extra roligt med kvinna till en position som så ofta innehas av män, säger Per Almgren, vd Natur & Kultur, i ett pressmeddelande. 

– Jag ser verkligen fram emot att ta mig an denna ledarroll. Natur & Kultur har inom samtliga förlagsdelar en bra digital position, och jag kommer jobba hårt för att utveckla och förstärka dessa positioner än mer, säger Anna Tranell i pressmeddelandet.


❤ Gillade du den här artikeln? Vi hoppas det.
Kanske fick du lite kunskap eller tips eller bara ett gott skratt… I så fall har vi lyckats. Som du märkte slapp du betalvägg, eftersom vi vill välkomna nya läsare och göra det enkelt för trogna boktuggare. Om du gillar det vi gör och har möjlighet tar vi gärna emot ditt bidrag. En slant som tack för en bra artikel eller en stödprenumeration för att du läser varje vecka. Stötta den hårdast arbetande lilla redaktionen i landet.
35 kr/mån 350 kr/år

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se