Anna Tranell ny CTO på Natur & Kultur

Anna Tranell blir CTO på Natur & Kultur. Foto: Johanna Karlsson Engholm

Efter tio år som projektledare och chef på förlaget blir Anna Tranell CTO och en del av ledningsgruppen på Natur & Kultur.

Anna Tranell blir ny CTO på Natur & Kultur. Hon har arbetat tio år på förlaget, senast som chef för implementering och support samt den digitala produktionen. Dessförinnan var hon projektledare för läromedel inom naturvetenskapliga ämnen. Anna Tranell har en Master i biologi och också en doktorsexamen i medicinsk virologi. Som CTO kommer Anna Tranell att ingå i Natur & Kulturs ledningsgrupp.

– Annas erfarenhet av produktutveckling och kundrelationer stärker påtagligt vårt digitala utvecklingsarbete, dessutom extra roligt med kvinna till en position som så ofta innehas av män, säger Per Almgren, vd Natur & Kultur, i ett pressmeddelande. 

– Jag ser verkligen fram emot att ta mig an denna ledarroll. Natur & Kultur har inom samtliga förlagsdelar en bra digital position, och jag kommer jobba hårt för att utveckla och förstärka dessa positioner än mer, säger Anna Tranell i pressmeddelandet.

Anna von Friesen

Anna von Friesen

Anna von Friesen frilansar som journalist, redaktör, korrekturläsare och med andra redaktionella tjänster.

anna.von.friesen@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL