ANNONS

Netflix-serien The Witcher lyfte bokförsäljningen för Andrzej Sapkowski

Den nya tv-serien The Witcher på Netflix har gjort boken The Last Wish (första boken av åtta i bokserien, utgiven på svenska med titeln Den sista önskningen, förlaget Coltso) av Andrzej Sapkowski, polsk fantasyförfattare, till en storsäljare. Den ligger etta på Amazon Charts och var den sjunde mest sålda fantasyboken i USA förra veckan. De tryckta svenska utgåvorna (bok 1-2) är tillfälligt slut, men den engelska utgåvan ligger i skrivande stund på nionde plats på Adlibris pockettopplista. Dessutom finns de som eböcker på svenska hos prenumerationstjänsterna och nätbokhandlarna.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

SPONSRAT INNEHÅLL