Anders Wiklöf-biografi av Staffan Bruun passerar 11 000 ex i upplaga

Biografin Anders Wiklöf – Murarens son (Schildts & Söderströms) av Staffan Bruun har tryckts om för tredje gången och den samlade upplagan har passerat 11 000 exemplar. Boken har tagits emot med entusiasm, inte minst på Åland, där Staffan Bruun och Anders Wiklöf signerat över 1 000 böcker.
Plotten: En dag i april 1970 står 23-åriga Anders Wiklöf utanför Ålandsbankens kontor i Mariehamn. Han har fått avslag på lånet för att starta upp sin bilhandel. Inget stort lån, men livsviktigt för den luspanka mannen. Där och då bestämmer han sig för att en dag ta revansch på banken. Wiklöf startar sin bilhandel utan kapital. Resten är, som man brukar säga, historia. Idag är affärsmannen Anders Wiklöf en av de mest inflytelserika och mest förmögna personerna på Åland. Han är dessutom största ägare i börsnoterade Ålandsbanken.

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 30 år tillbaka och författare till mer än tio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se

Gör som ...

… och alla våra andra sponsorer som stöttar oss ekonomiskt. Vill ditt företag bli sponsor? Kontakta sales@boktugg.se för mer information. Privatpersoner och mindre företag som vill bidra swishar valfritt belopp till 123-483 18 71 (klicka här för QR-kod) eller med andra betalmedel.

SPONSRAT INNEHÅLL

SPONSRAT INNEHÅLL