ANNONS

Vinnarna i National Book Awards 2019

Igår kväll var det dags för prisutdelning i National Book Awards 2019 i New York. Här är vinnarna. Fiction: Trust Exercise av Susan Choi (Holt), Nonfiction: The Yellow House av Sarah M. Broom (Grove Press), Poetry: Sight Lines av Arthur Sze (Copper Canyon Press), Translated Literature: Baron Wenckheim’s Homecoming av László Krasznahorkai, översättare Ottilie Mulzet (New Directions) och Young People’s Literature: 1919: The Year That Changed America av Martin W. Sandler (Bloomsbury Children’s Books).
Ingen av de amerikanska författarna finns översatta till svenska, däremot har Norstedts gett ut László Krasznahorkai och i januari 2020 släpps hans bok Den sista vargen (översättare Daniel Gustafsson).

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print
Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren

Sölve Dahlgren är journalist sedan 25 år tillbaka och författare till nio böcker. VD och chefredaktör för Boktugg.

solve@boktugg.se